Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveA produs un accident, având o concentraţie de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat!

a-produs-un-accident-avand-o-concentratie-de-112-mg-l-alcool-pur-in-aerul-expirat-yioB5IUn bărbat, de 49 de ani, din comuna Putineiu, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, nu a păstrat o distanță de siguranță față de un autoturism care circula în fața sa, condus de un bărbat din municipiul București, a intrat în coliziune cu acesta, proiectându-l într-un autoturism condus de un bărbat din comuna Bulbucata, județul Giurgiu,  care circula în aceeași direcție.

În urma coliziunii, nu au fost înregistrate victime, rezultând doar avarierea autovehiculelor implicate în evenimentul rutier.

Cei trei conducători au fost testați cu aparatul alcooltest, indicând valoarea de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru conducătorul, de 49 de ani, și fiind 0,00mg/l alcool pur în aerul expirat pentru ceilalți doi conducători auto.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *


*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arhive