Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhivePurtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cornel Vasilache, un gest de milioane: a găsit un portofel cu acte, carduri şi bani!

IMG_3435-2O lecție de omenie şi corectitudine, cum rar mai vezi în zilele noastre, ne este oferită de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Giurgiu, Cornel Vasilache, care după ce a găsit un portofel pe jos cu bani și acte de identitate l-a predat la sediul IPJ Giurgiu.

Cel care a pierdut portofelul, în urmă cu puţin timp, în zona Turnului Ceasornicului, marca Bigotti, este vorba despre un tânăr de 24 de ani, este rugat să se prezinte la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Giurgiu pentru a-l ridica.

Felicitări domnule Cornel Vasilache!

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

One Response to Purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cornel Vasilache, un gest de milioane: a găsit un portofel cu acte, carduri şi bani!

Arhive