Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveRăzvan Cuc şi-a botezat băieţelul! Imagini în exclusivitate de la ceremonia religioasă

img_2966La patru luni după ce au devenit pentru prima oară părinţi, Ramona şi Răzvan Cuc- administratorul public al judeţului Giurgiu, şi-au botezat astăzi băieţelul. Momentul de la Biserică a fost unul foarte emoţionant.

img_2847

Forfotă mare, în această după-amiază, la Biserica Buna Vestire (Grecească) din Giurgiu, lăcaşul de cult unde micuţul a primit numele de Matei Ioan şi a fost binecuvântat de preoţii Georgian Tudor şi Petrişor Pitulice, alături de naşii şi părinţii săi. Matei Ioan a fost foarte cuminte, în timpul slujbei, el a plâns doar atunci când a fost băgat în cristelniţă. În rest, cand naşa sa l-a întors de pe  o parte pe alta, ca să îl imbrace cu hăinuţele noi… nu a scos niciun scâncet.

img_2850

img_2912

img_2951

img_2993

Petrecerea va avea loc la Restaurantul „Riviera”.

La Mulţi Ani şi botez fericit! Copilul să fie sănătos şi norocos în viaţă, iar pe părinţi să-i facă bucuroşi şi mândri de el!

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive