Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveRecidivist condamnat la trei ani de închisoare, capturat de poliţiştii giurgiuveni!

mascati-gherlaUn recidivist, de 36 de ani, condamnat la trei ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de furt, a fost depistat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Giurgiu, într-o locuință din comuna Vânătorii Mici, în care se ascundea.

Recent, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Giurgiu au organizat și executat o acțiune pe linia persoanelor urmărite în comuna Vânătorii Mici, ocazie cu care, într-o locuință din comuna Vânătorii Mici, a fost depistat un bărbat, de 36 de ani, din comuna Răsuceni, care se ascundea în locul respectiv.

Pe numele acestuia, Judecătoria Giurgiu a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la o pedeapsă cu închisoarea de trei ani, pentru comiterea infracțiunii de furt și a fost depus în Penitenciarul Giurgiu.

Pentru depistarea persoanei urmărite polițiștii au beneficiat de suportul tehnic al polițiștilor din cadrul Serviciului de Operațiuni Speciale Giurgiu.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive