Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveRestaurantul „Casa cu Flori”, „luat cu asalt” de militari NATO! (FOTO)

IMG_5140Restaurantul „Casa cu Flori”, din Piaţa Centrală a municipiului Giurgiu,a găzduit, astăzi, la masa de prânz, o delegaţie NATO.

IMG_5141

IMG_5143

IMG_5150

Oficialii NATO au fost întâi la o întrevedere cu primarul Nicolae Barbu, la Primărie, unde presa nu a avut acces, apoi au mers la masa de prânz.

UPDATE. Potrivit Primăriei Giurgiu, municipalitatea a fost gazda unei vizite de informare, astăzi, 17 iulie, organizată de o delegație româno-americană formată din militari americani specialiști în Afaceri Civile SUA (US Civil Affairs) și specialiști în cooperare civili-militari (CIMIC), de la Batalionul 1 CMIC al Statului Major al Forțelor Terestre.
La întâlnire au participat primarul municipiului, Nicolae Barbu, prefectul județului Giurgiu, Nina Carmen Crișu, cei doi viceprimari Ion Dragomir și Ionuț Cioacă, precum şi conducătorii instituțiilor care asigură siguranța și ordinea publică pe teritoriul județului și municipiului Giurgiu.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive