Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveReținut pentru nerespectarea ordinului de protecție

646x404Polițiștii din cadrul Secției nr.3 de Poliție Rurală Bolintin Vale efectuează cercetări față de un bărbat, de 32 de ani, care nu a respectat ordinul de protecție emis de Instanța de Judecată.

O femeie, de 32 ani, din localitatea Săbăreni, s-a adresat Instanței de Judecată, pentru emiterea unui ordin de protecție, urmare a amenințărilor primite de la concubinul său de 32 de ani din aceiași localitate.

Întrucât în cauză au fost constatate încălcări repetate ale ordinului de protecție față de persoana amenințată, polițiști au întocmit trei dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de “nepăstrarea distanței minime față de victimă”.

Din verificări a reieșit faptul că bărbatul cercetat de polițiști, a încercat în repetate rânduri să ia legătura cu victima, respectiv în două situații prin intermediul telefonului iar într-o altă situație prin crearea unui cont fals pe o aplicație de socializare.

Având în vedere faptul că bărbatul, de 32 de ani din localitatea Săbăreni, a încălcat în mai multe rânduri ordinul de protecție emis de către Judecătoria Bolintin Vale, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Bolintin Vale au emis ordonanță de reținere pe 24 de ore, fiind înștiințat procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive