Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveS-a deschis florăria „Lili”, o florărie unicat în Giurgiu! (FOTO)

IMG_3675Florăria „Lili”, un brand mai vechi pe piaţa giurgiuveană, răspunde tuturor cerințelor, realizând aranjamente florale care încântă privirea și care creează o atmosferă romantică și un decor de vis în locația aleasă… pentru orice eveniment.

IMG_3657

Noua florărie este situată în zona centrală a oraşului, în spatele blocului Romarta, lângă farmacie. Clienţii care îi vor călca pragul pentru a cumpăra flori, şi nu numai, vor intra într-un ambient deosebit, design interior special, fiind înconjuraţi de flori  şi diverse aranjamente florale.

IMG_3623

Mihaela

IMG_3641

şi Marius,

IMG_3632

cei care cu migală și dăruire realizează buchete pentru evenimentele fericite din viața noastră, exact pe gustul clientului, ne asigură că la florăria „Lili” vom găsi flori de calitate, tot timpul proaspete, o paletă extrem de variată de flori, dar şi diverse aranjamente florale şi decoraţiuni.

IMG_3622

IMG_3678

De asemenea, la noua florărie din Giurgiu vor putea fi făcute comenzi de aranjamente florale pentru diferite evenimente, cum ar fi: nunţi, botezuri, seminarii, şedinţe, cursuri sau alte evenimente organizate de companii (dar şi pentru situaţii mai puţin fericite, recte înmormântări)… UNICAT, cu LIVRĂRI LA DOMICILIU şi la PREŢURI ACCESIBILE.

Florăria „Lili” este deschisă de luni până vineri, între orele 9:30 şi 19:00, sâmbătă de la 9:00 la 16:00 şi duminică de la 9:00 la 13:00.

Relaţii la telefoanele: 0763.125.308 şi 0766.668.564.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive