Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveS-a înfiinţat organizaţia PSD Mihăileşti

PSD MihailestiVicepreşedintele PSD Giurgiu, deputatul Florian Nicolae, a fost prezent sâmbătă, 25 ianuarie 2014,  la conferinţa de înfiinţare a organizaţiei PSD Mihăileşti. Organizaţia PSD a oraşului Mihăileşti a fost înfiinţată ca urmare a eforturilor depuse de către deputatul giurgiuvean care a primit sarcina de a răspunde de acest oraş, la alegerile europarlamentare. La eveniment a participat şi Daniela Bardan.

În urma alegerilor, desfăşurate la Cabinetul din Giurgiu al deputatului Florian Nicolae, a fost aleasă echipa PSD Mihăileşti, formată din: Ion Drăgan- preşedinte, Emil Fănuţă- secretar, Adrian Gâjâială, Cornel Mihai, Cristian Constantin şi Nicolae Vasile- vicepreşedinţi, Marian Grigore, Dumitru Constantin, George-Cătălin Stancu, Constantin Cezar, Petre Dobrin, Florin Radu, Vasile Stancu şi Florin Stancu-membrii.

Organizaţia de tineret va fi condusă de Romulus-Mihăiţă Petre- preşedinte, şi Marius-Daniel Arsene-secretar.

La Organizaţia de femei, preşedinte a fost aleasă Elena-Mariana Dobrin iar secretar- Georgiana Dobrin.

Cu acelaşi prilej, a fost înfiinţată şi organizaţia de pensionari avându-l preşedinte pe Corneliu Vasile şi secretar pe Ion Vitan.

La finalul lucrărilor conferinţei, deputatul Florian Nicolae a declarat că se bazează pe această echipă care este „tânără şi dinamică” şi cu care speră că va scoate un scor bun la europarlamentare. Deputatul de Giurgiu şi-a exprimat, totodată speranţa ca PSD Mihăileşti se va  mobiliza şi va participa şi la alegerile locale prin nominalizarea şi susţinerea unor candidaţi care vor câştiga Primăria şi Consiliul local Mihăileşti.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

8 Responses to S-a înfiinţat organizaţia PSD Mihăileşti

 • unu mititel says:

  la-a promis la toti servici!?Nu cenzura piticule!

 • Marian says:

  Alegerile Mihailesti au avut loc la Giurgiu? hahaha… la Cabinetul Deputatului Nicolae Florian? Serios?

 • Gogea Mitu says:

  Copii ai dureri.Alt partid nu ati gasit sa va inscrieti?.Fugiti cat mai aveti timp!.Psd cel mai dezastros,incompetent si corupt partid din istoria Romaniei.Nu mai vorbesc de cei ce-l conduc la nivel local si central.

 • john says:

  Jos cu ei ca nu au facut nimic decat la poarta la ei si la inca vreo 10 tovarasi…. si pe noi restu nu ne baga in seama nici daca dam buna ziua..si plangeau pe la poarta FORTZA PSD iubim PSD

 • john doe says:

  succes noii echipe.sa nu mai incurajati traseismul politic.si sa speram ca o sa ramaneti impreuna pana la capat..nu ca altii care s-au lasat „convinsi” sa renunte…felicitari si strategiei de a atrage tinerii..trebuiesc invatati valoarea cuvantului dat,a promisiunilor respectate si responsabilitatea pentru orasul in care traiesc!multa bafta in continuare si nu uitati ca oamenii sunt cei mai importanti,nu buzunarul propriu!

 • Popescu says:

  Nici o sansa…foarte slaba organizatia

 • un parinte says:

  Vai ce stire minunata ! Iata cum partidul hidrei rosii isi pregateste mladitele comuniste. Deci slabe sanse sa ne mai revenim vreodata !

 • Popescu says:

  V ati uitat bine in poza ? Bravo acelor care nu au dorit sa apara in fotografia PSD-ului numita si pleava psd mihailesti.. Pofta buna celor momiti cu mancare si bautura… Ps: se cunoaste dupa burta..

Arhive