Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveS-a redeschis barul “Tango”! (FOTO)

IMG_1915Undeva în Giurgiu, printre blocurile de pe şoseaua Oinacului, în spatele staţiei de autobuz, se află “Tango”, un bar cu un ambient cald, prietenos, unde poţi savura o cafea, o bere, ori o băutură alcoolică, să joci billiard… sau să vezi un meci!

Până nu demult, acesta era denumit barul “pecetefiştilor” doarece, după ieşirea din ture, locaţia era un loc de întâlnire, “exclusivist”, al poliţiştilor de frontieră.

IMG_1901

IMG_1895

În Giurgiu, nu sunt multe baruri (le poţi număra pe degetele de la o mână!) unde să te poţi distra cu prietenii sau să poţi exersa loviturile specifice unui joc de billiard. Ei bine, “Tango” este un loc ideal!

IMG_1874

IMG_1881

În zilele în care soarele nu este chiar dogoritor, parcă e mult mai plăcut să stai afară, pe terasă, să savurezi o băutură rece… alături de o cafea!

Barul are o terasă încăpătoare.

IMG_1912

IMG_1902

Pe terasă există un grătar, unde poţi veni cu carne sau cu peşte, de acasă, pentru că, din păcate, la “Tango” nu se pregăteşte mâncare.

Terasa este ideală chiar şi pentru serbarea unui eveniment fericit din familie.

Detalii puteţi obţine şi pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/barul.tango.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive