Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveS-a trezit cu un autoturism în casă!

Un-barbat-a-intrat-cu-masina-in-casa-iubitei-in-timp-ce-isi-taia-gatulPoliţiştii Postului de Politie Adunaţii Copăceni au fost sesizaţi prin Serviciul 112 de G. I., din comuna Adunaţii Copăceni, judeţul Giurgiu, că M. V., din localitatea Novaci, oraş Mihăileşti, judeţul Giurgiu, i-a provocat cu autoturismul mai multe pagube.

Poliţiştii au constatat că M. V., de 16 ani, din localitatea Novaci, oraş Mihăileşti, judeţul Giurgiu, datorită vitezei, a intrat cu un autoturismul în porţile de acces, apoi într-un perete al locuinţei, provocând pagube unui şifonier şi unui pat, aflate lângă peretele avariat.

Persoana vătămată nu doreşte să formuleze plângere pentru infracţiunea de distrugere.

Tânărul este cercetat în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive