Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveS-au ales cu DOSAR PENAL… pentru că au furat din magazin!

furt_magazinPoliția municipiului Giurgiu a fost sesizată telefonic, joi, 10 ianuarie a.c., ora 11.30,  de către un bărbat, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că două persoane au sustras bunuri din incinta unui magazin.

În baza sesizării, polițiști  din cadrul Poliției municipiului Giurgiu s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au identificat persoanele în cauză, ca fiind o femeie, de 36 de ani, și un bărbat, tot de 36 de ani, ambele din municipiul Giurgiu, care au sustras mai multe bunuri nealimentare din incinta unui magazin, în valoare totală de 434,81 lei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar bunurile au fost predate reprezentantului societății comerciale.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive