Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveSă nu-l lăsăm, oameni buni…! Hai să îl ajutăm în continuare pe Ionuţ Adrian Bucur!

Ionut-Adrian-Bucur-GiurgiuveanulAşa după cum vă amintiţi, la iniţiativa ALDE şi TLDE Giurgiu, la Teatrul “Tudor Vianu”, giurgiuvenii au demonstrat (încă o dată), că nu rămân indiferenţi la problemele semenilor lor.

Sala mare a Teatrului “Tudor Vianu” a fost plină, membrii ALDE şi TLDE, dar şi susţinătorii lor, venind în număr mare, a fost prezent chiar şi primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, să sprijine, în cadrul unui spectacol umanitar, fiecare cu cât a putut, pe tânărul giurgiuvean Adrian Ionuţ Bucur.

Ajutor financiar a venit şi din partea Consiliului Local al municipiului Giurgiu.

Din păcate… nu s-a reuşit strângerea sumei necesare pentru intervenţia chirurgicală din Ungaria.

Recent, am aflat că Ionuţ a început, între timp,  mai multe proceduri de recuperare, la o clinică de specialitate din Romţnia, costurile ridicându-se la circa 30.000 de lei pe lună.

Reînnoim apelul către cei care doresc să îl ajute, în continuare, pe Ionuţ Adrian Bucur că o pot face donând orice sumă de bani în contul în contul contul RO61INGB0000999907296347, deschis la ING Bank, pe numele Alexe Şerban Cătălin Petruţ.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive