Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveSă nu ziceţi că nu v-am spus! ATENŢIE, NU PARCAŢI în locurile interzise! Poliţia Rutieră Giurgiu, acţiune de amploare!

IMG_9335Participanţii la trafic, în special şoferii, trebuie sã fie foarte atenţi la toate indicatoarele rutiere din municipiu şi să le respecte.

Chiar şi în condiţiile meteo actuale, prima bandă a arterei şi chiar cea de-a doua, sunt ocupate de maşini parcate „în spic” în ciuda semnalizării corespunzătoare cu indicatoare care interzic staţionarea. Asta se întâmplă şi pe principala arteră din Giurgiu, pe şoseaua Bucureşti.

Poliția Rutieră acţionează, cu mai multe echipaje, pe raza municipiului Giurgiu, pentru eliberarea carosabilului de mașinile parcate în zonele cu staționarea interzisă.

Aşadar, dacă ai de gând să staţionezi pe principala arteră, dar şi în locurile unde oprirea este interzisă, blocând astfel traficul rutier… vei avea probleme cu agenţii de la Poliţia Rutieră.

Să nu ziceţi că nu v-am spus…!

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive