Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

„Sămânţarii” îşi văd liniştiţi de treabă. Faleza din Portul Giurgiu, împânzită de covoare de seminţe

Seminte pe faleza by GiurgiuveanulNici măcar amenzile mari nu îi sperie pe giurgiuvenii care preferă să-şi amăgească papilele gustative cu seminţe de floarea soarelui. Deşi autorităţile locale au anunţat măsuri coercitive împotriva celor care aruncă coji de seminţe pe domeniul public, zonele de promenadă sunt pline în fiecare dimineaţă de adevărate covoare de coji, rămase în urma spărgătorilor de seminţe ieşiţi seara la plimbare.

De furia amatorilor de seminţe nu a scăpat nici cel mai cunoscut loc de promenadă din oraş, faleza din port. Aşa că este imposibil să nu simţi o părere de rău, atunci când banca pe care vrei să te aşezi are în jur un covor din coji de seminţe. Fenomenul rămâne constant în zonă, iar Poliţia Locală susţine că nu poate aplica amenzi în zona respectivă, care aparţine de Administraţia Porturilor Dunării Fluviale.

Aşa că zecile de giurgiuveni care se plimbă în port lasă în urmă semne ale trecerii lor. Oare în acest fel au giurgiuvenii grijă de principala atracţie turistică a oraşului? Se poate găsi o scuză pentru nesimţiţii care lasă gunoiul pe unde apucă şi îşi continuă liniştiţi plimbarea? Nu mai există în acest oraş oameni civilizaţi, cu bun simţ şi conştiinţă?

M. Petcu 

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

8 Responses to „Sămânţarii” îşi văd liniştiţi de treabă. Faleza din Portul Giurgiu, împânzită de covoare de seminţe

 • Daniel Grecu says:

  Felicitari pentru articol. Nu pot acoperi si ei toate zonele. Nu imi place fotografia. Nu este sugestiva. Nu prea se vad semintele.

 • 1MARESITARE says:

  la k la GR k la nimeni …. o sa puna taxa si pe aer m.m….

 • gigi says:

  Precum militianul de la comunitara care si el toca la seminte in zona parc fantana”” ha ha ha .

 • gerula says:

  Ati luat-o razna cu semintele… Parca e singura incalcare a legii in Romania!!! ,,Tunurile,, de milioane de euro nu le vedeti…

 • dagi says:

  Acolo in port primarul nu are zona de responsabilitate,mai ales ca a fost refuzat de APDFchiar de ziua Dunarii,asa ca nu va mai consumati atat ca oricum nu va face nimic!!!!!!VA PUPA PE PORTOFEL!

 • Sergiu says:

  HAI SICTIR LA PRIMARIE !!!

  SUNT SI ALTE PROBLEME MAI APASATOARE LA ORDINEA ZILEI DECAT SEMINTELE, AVEM PROBLEME CU TANTARII SI CU MAIDANEZII !!!

  DEAIA MANCAM SEMINETE, DE NERVI, DE STRES ! :)))

 • Anton Gheorghe says:

  In parcul I.O.R. din sectorul 3 al capitalei,politistii „au gasit ac de cojocul” mancatorilor de seminte.Zilele trecute o patrula de politie a surprins cativa tineri care facusera un covor de coji de seminte langa o banca.Cu mult tact, politistii le-au oferit impricinatilor doua variante:ori amenda(50-500 lei),ori sa faca locul curat ca inainte.Tinerii,care trebuie sa recunosc, erau imbracati frumos si nu din aceia scandalagii,au ales a doua varianta,spunand insa ca n-au cu ce.Nu stiau ca politistii aveau intr-o masina din apropiere maturi si farase pregatite special.Asa ca vrand-nevrand,mai in gluma ,mai in serios,tinerii au facut” luna” locul respectiv,la sfarsit fiind chiar aplaudati de cei adunati in jur.In fine,si-au facut si poze cu uneltele respective,drept amintire din vacanta.

 • dan says:

  Asta e problema mare rau de tot in Giurgiu . Se intampla atatea faradelegi in orasu asta si vrem sa amendem samantarii:)) ,, ca la Giurgiu la nimeni ,,:))

Arhive