Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveȘedință de Consiliu local, la Giurgiu! Vezi cele mai importante proiecte de pe ordinea de zi

816-consiliul-local-giurgiuConsiliul local Giurgiu a fost convocat într-o ședință ordinară la data de 12 mai a.c, probabil ultima din acest mandat. Pe ordinea de zi se regăsesc nu mai puțin de 41 de proiecte de hotărâre.

Printre acestea, se numără încetarea mandatelor a trei consilieri locali, respectiv cele ale Elenei Dinu, Lilianei Truică şi lui George Ciobanu. Totodată, au fost reintroduse pe ordinea de zi cele şapte proiecte privind aprobarea documentaţiilor tehnico-economice pentru realizarea unor parcări în zona blocurilor din cartierul Tineretului, care, anterior, nu au primit girul consilierilor PNL, ALDE şi independenţilor. De asemenea, se va dezbate și trecerea din domeniul public în cele privat al unor bunuri aflate în exploatarea SC Global Energy.

În plus, se va supune aprobării desfăşurarea activităţii de autogară  în cazul a doi operatori de transport, respectiv MANIC SERVICE AUTO şi SMARANDA SRL.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive