Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveŞeful Poliţiei Judeţene Giurgiu, comisar şef Cătălin Ţone: „S-a declanşat şi o cercetare disciplinară în cazul șefului Biroului Rutier Giurgiu”

IMG_9672-2Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu a declanșat o cercetare disciplinară în cazul șefului Biroului Rutier Giurgiu, comisar șef Mihai Tache. Şeful Biroului Rutier Giurgiu este cercetat pentru ucidere din culpă,  braconaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Polițistul se afla la braconaj în ajunul Crăciunului pe un lac, la Stănești, un sat situat la câţiva kilometri de Giurgiu. Barca în care acesta se afla împreună cu alţi doi prieteni s-a răsturnat.

Pe data de 24 decembrie, seara, comisarul-șef Mihai Tache se afla la vânătoare de rațe cu un jandarm și cu un șofer de TIR. Toţi trei s-au răsturnat cu barca, unul dintre ei, este vorba de șoferul de TIR, a murit înecat, nereuşind să iasă la mal. Astfel, polițistul, dar și un alt angajat al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), un jandarm, s-au ales cu dosare penale.

Inspectorul șef al IPJ Giurgiu, comisar-șef Cătălin Țone (foto), a precizat, pentru „Giurgiuveanul”, că măsurile care se vor lua în acest caz pot merge până la demiterea polițistului din funcție dar și din cadrul MAI.

Totodată, dosarul în care sunt cercetați cei doi angajați MAI a fost declinat spre competență Parchetului Militar de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu, având în vedere că jandarmul implicat are statut de militar.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive