Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive„Şofer” fără permis, depistat în trafic la volanul unui autoturism neînmatriculat şi cu numere false!

politist_rutieraPolițiștii Postului de Poliție Bucșani, aflându-se în exercitarea serviciului de patrulare pe raza localității Podișor, au observat un autoturism care se deplasa din sens opus și care, la vederea echipajului de poliție a încercat să evite întâlnirea cu acesta.

În urma activităților desfășurate de către polițiști, a fost identificată persoana în cauză, ca fiind un tânăr, de 26 de ani, din comuna Bucșani, județul Giurgiu, care a declarat verbal că nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și nu poseda nici documente de proveniența pentru autoturism.

În urma verificării în baza de date, s-a stabilit că tânărul nu figurează ca posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, autoturismul condus nu figurează înmatriculat, iar plăcuțele de înmatriculare aparțin altui autoturism.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și conducerea unui vehicul având numere false.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive