Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveŞoferul unui microbuz de călători, prins beat la volan!

etilotestPoliţiştii giurgiuveni acționează în această perioadă pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Polițiștii rutieri au avut în vizor asigurarea vizibilităţii elementului poliţienesc pe principalele intrări şi ieşiri din judeţ. Astfel, s-a acţionat în colaborare cu poliţiştii de la ordine publică, pe DN 5, la limita cu judeţul Ilfov, la Adunaţii Copăceni, Mihăileşti, Bolintin Deal, în zona ieşirii spre A1.

Patru permise de conducere au fost reţinute în vederea suspendării numai pe consumul de alcool, unul dintre contravenienţi fiind chiar un şofer de microbuz de călători. Totodată, a fost constatată o infracţiune pe alcoolemie.

Poliţiştii vor continua acest gen de acţiuni, pentru depistarea şoferilor care se urcă băuţi la volan.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive