Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveStudenți din cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, în practică la Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu

foto studentiUn număr de şapte studenți din cadrul Academiei de poliție „ Alexandru Ioan Cuza”, specialitatea poliție, au început stagiul de practică la structurile de profil din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Giurgiu.

Tinerii studenți se pregătesc pentru a deveni polițiști și vor efectua timp de o lună, stagiul de practică prevăzut în programul de învățământ, la structurile de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale și investigarea criminalității economice, din cadrul inspectoratului.

Cu această ocazie, viitorii polițiști au posibilitatea să pună în practică noțiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs, sub atenta îndrumare a unor polițiști cu experiență în activitatea profesională.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

2 Responses to Studenți din cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, în practică la Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu

Arhive