Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveSubofiţerul Ionel Olteanu, poliţst giurgiuvean din cadrul forţelor speciale ale Poliţiei, cel mai bun trăgător din MAI!

IMG_0540Un polițist giurgiuvean, agentul șef principal de poliție Ionel Olteanu, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu – Serviciul de Acțiuni Speciale, s-a clasat pe primul loc la concursul cu pistol de calibru 9×19 mm (Glock) la Campionatul de Tir al M.A.I.

În perioada 15-16 mai a.c., cei mai buni “trăgători” ai ministerului s-au întrecut în cadrul etapei finale a Campionatului de Tir al M.A.I., pentru a obține ocuparea unui loc pe podium.

Astfel, dintre cei 158 de sportivi înscriși în competiție, polițistul giurgiuvean, agent șef principal de poliție Olteanu Ionel din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, de la „mascaţi”, s-a clasat pe primul loc, acestuia fiindu-i oferită o medalie însoțită de o diplomă.

Această activitate reprezintă disciplina cu cel mai mare impact în pregătirea continuă a cadrelor militare și a polițiștilor, vizând în special perfecționarea deprinderilor în mânuirea cu rapiditate și precizie a armamentului din dotare.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive