Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveSurprinși de polițiști… chiar când furau combustibil dintr-un autoturism

hotide2leisi2picaturifuraubenzin-1378807381La data de 9 ianuarie 2017, ora 02.20, polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică pentru Mediul Urban de la Poliția Municipiului Giurgiu i- au surprins pe V. I., de 19 ani, G. G., de 19 ani, V. D.,, de 19 ani și A. A., de 21 ani, toți din comuna Stoenești, județul Giurgiu, în timp ce sustrăgeau benzina din rezervorul unui autoturism parcat în municipiul Giurgiu,

În urma cercetărilor efectuate polițiștii au stabilit că cei patru tineri, în perioada 22 decembrie 2016-9 ianuarie 2017, au sustras piese auto și combustibil de la mai multe autoturisme parcate pe raza municipiului Giurgiu.

O mare parte din bunuri au fost recuperate și predate proprietarilor.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a tinerilor, iar pe numele lor au deschis dosare penale pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive