Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveTânăr giurgiuvean, cercetat pentru furt calificat

646x404Polițiștii Secției numărul 5 Poliție Rurală Giurgiu au depistat un tânăr bănuit că ar fi sustras mai multe bunuri nealimentare din incinta unei societăți comerciale din comuna Putineiu.

Joi, 8 martie a.c., în jurul orei 10.00, polițiștii au fost sesizați prin intermediul Sistemului Național de Apeluri de Urgență 112 că persoane necunoscute au intrat în cursul nopții în incinta unei societăți din comuna Putineiu de unde au sustras mai multe bunuri.

În urma activităților specifice, polițiștii Secției numărul 5 Poliție Rurală Giurgiu au identificat un tânăr, de 21 de ani, din comuna Putineiu, bănuit că în noaptea de 7/8 martie 2018 a sustras mai multe bunuri nealimentare din incinta societății.

Prejudiciul estimat la 2.000 de lei a fost recuperat parțial, urmând ca bunurile să fie predate proprietarului.

Polițiștii au întocmit în cauză un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive