Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Tânăr giurgiuvean, depistat conducând sub influența drogurilor

IMG_8719-560x350Un tânăr, de 23 de ani, din municipiul Giurgiu, a fost depistat, de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive, informează IPJ Giurgiu.

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Giurgiu au depistat în trafic, în ziua de 10 septembrie a.c., în jurul orei 20.10, un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din Giurgiu, în timp ce conducea  un autoturism, pe strada Tineretului, la intersecție cu Bd. București, în municipiul Giurgiu, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive.

Având o stare psihofizică agitată,  tânărul  a fost condus la Spitalul Județean Giurgiu-U.P.U. unde i-a fost efectuat test toxicologic, rezultatul fiind pozitiv la “THC” și i-au fost recoltate probe biologice de sânge, respectiv urină,  în vederea stabilirii prezenței în organism a unor substanțe psihoactive.

În cauză  a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive