Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveTânăr giurgiuvean prins la volan fără permis… a refuzat recoltarea de probe biologice

accident-masini-politie-ambulanta-girofarUn tânăr, de 25 de ani este cercetat de polițiști, după ce a fost depistat conducând un autoturism, fără a poseda permis de conducere valabil, totodată refuzând recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Miercuri, 13 martie a.c., în jurul orei 2.40, polițiștii au depistat în municipiul Giurgiu, pe Șoseaua Sloboziei, un tânăr, de 25 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere valabil.

De asemenea, conducătorul auto a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și refuzul recoltării de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive