Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveTânără giurgiuveancă, prinsă cu 105 km/h în municipiu!

radar-politieDeşi nu avea nicio experienţă la volan, o tânără din Giurgiu, aflată la volanul unui Audi A6, a fost prinsă de poliţiştii rutieri conducând pe şoseaua Bucureşti, din Giurgiu, cu o viteză de 105 km/h. Având în vedere că limita de viteză în municipiu este de 50 km/h, poliţiştii au procedat la reţinirea permisului pe trei luni şi la sancţionarea cu nouă puncte amendă.

Interesant este faptul că tânăra obţinuse permisul de conducere cu doar o săptămână în urmă.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

2 Responses to Tânără giurgiuveancă, prinsă cu 105 km/h în municipiu!

  • Costin says:

    „Decât” 105?
    Puțin,foarte puțin!
    Felicitări polițiștilor, alături de recomandarea de a fi în trafic și sub altă formă de prezentare și de a constata multele nereguli de care sunt în stare inteligenții, supradotații și plinii de imaginație șoferi giurgiuveni (și de pe alte plaiuri,gen Regatul Unit,Espana ori prietena Bulgarie).

  • Cornel says:

    Felicitari politistilor, ei acolo trebuie sa stea cu radarul, in oras, astfel putand salva vieti omenesti sau pierderi materiale. Scopul radarului este de a preveni si nu de a face rost de bani la buget. Daca stai cu radarul in zone in care nu este populatie inseamna ca stai la ciupeala, vrei sa faci rost de bani. Un astfel de loc de ciupeala este la Calugareni, pana in liceu. Acolo desi nu sunt locuitori stau baietii toata ziua si dau amenzi. Rusinos.

Arhive