Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive„Tarboush”, locaţia perfectă pentru a savura delicatese din bucătăria libaneză… la Giurgiu! (FOTO)

IMG_5185Lasă-te cucerit de bucătăria libaneză! Permite-ţi o evadare din tumultul vietii cotidiene şi relaxează-te…  savurând bucate alese… de la „Tarboush”!

Bucătăria Orientului Mijlociu este cunoscută în lumea întreagă şi apreciată pentru bogaţia şi rafinamentul ei. Bucătăria libaneză este, poate, cea mai interesantă dintre toate… pentru că ea îmbină sofisticarea si subtilitatea bucătăriilor europene cu ingredientele exotice din Orientul Mijlociu şi îndepărtat.

Mâncarea libaneză nu se bazează mult pe sosuri; se concentrează mai ales pe ierburi aromate, pe condimente şi pe prospeţimea ingredientelor!

IMG_5177

Printre „bunătăţile” aflate în meniu am găsit: Taouk, shaorma şi crispy la farfurie sau sandwich, shaorma din pui sau vită mică, medie şi mare… La legere puteţi opta pentru câteva sosuri specifice, cum ar fi sos libanez, sos de usturoi şi humus, la care se adaugă tot felul de salate şi ingrediente.

IMG_5155

IMG_5204

IMG_5208

Dacă aveţi chef de mâncare fast food din bucătăria libaneză (recunoscută, de altfel, pentru modul dietetic, deci sănătos), o puteti face cu încredere la „Tarboush”, pe şoseaua Bucureşti, la parterul blocului 6/300, vizavi de Liceul „Ion Maiorescu”!

Pentru comenzi şi detalii: telefon 0732.446.501.

DETALII şi aici https://www.facebook.com/FastFoodLibanez/

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive