Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveTAROM, 65 de ani de existență: ”Ne gândim în primul rând la pasagerii noştri și punem în vânzare bilete de avion începând de la 65 Euro”

70276417_10156387321682483_1576263503122006016_nPe 18 septembrie 1954 a fost înființată Compania TAROM (Transporturile Aeriene Române). Istoria TAROM ajunge până în 1920, când Compania Franceză Română de Navigație Aeronautică (CFRNA) a fost formată.
În 1925, Galați a devenit prima destinație din România cu zboruri regulate, urmată din 24 iunie 1926 de zboruri către Iași și Chișinău. Au fost adaugate în flotă 10 de Havilland DH.9 și 5 Ansaldo A.300.
În 1928, Compania și-a schimbat numele în SNNA – Serviciul Național de Navigație Aeriană.
În 1930, Compania și-a schimbat din nou numele în LARES – Liniile Aeriene Române Exploatate de Stat, iar în 1937 a fuzionat cu competitorul SARTA – Societatea Anonimă Română de Transporturi Aeriene.
Dupa cel de-al doilea război mondial, în 1945, o nouă organizație a înlocuit LARES cu TARS – Transporturi Aeriene Româno-Sovietice, deținută de guvernul României și de Uniunea Sovietică.
Zborurile interne au fost operate de pe aeroportul Băneasa, începând cu 1 februarie 1946, atunci cand TARS au preluat toate serviciile aeriene și aeronavele de la LARES.
Aşasar, astăzi, 18 septembrie 2019, TAROM a împlinit 65 de ani! Vă mulțumim că ați fost alături de noi și vă promitem să fim și mai buni pentru dumneavoastră, precizează compania TAROM într-un comunicat de presă.

65 de motive de sărbătoare

Astăzi, 18 septembrie, avem 65 de motive de a ne bucura pentru fiecare an din cei 65 de când TAROM îşi poartă pasagerii către zări mai apropiate ori mai îndepărtate.

Am ales, şi de această dată, să ne bucurăm împreună cu voi prin lansarea unei oferte aniversare, ce vă va permite să călătoriţi pe cele mai importante rute interne şi externe, la preţuri absolut speciale.

Poftiţi la bord! Călătoria începe acum!

 

Tarif de la 65* EURO, cu toate taxele incluse, pentru bilete dus-intors achizitionate intre București și Cluj, Iasi, Timisoara;

Tarif de la 99* EURO, cu toate taxele incluse, pentru bilete dus-intors achizitionate intre București și Atena, Belgrad, Budapesta, Istanbul, Chisinau, Roma, Sofia, Tbilisi, Viena;

Tarif de la 119* EURO, cu toate taxele incluse, pentru bilete dus-intors achizitionate intre București și Frankfurt, Hamburg, Munchen, Praga, Salonic, Tel Aviv;

Tarif de la 139* EURO, cu toate taxele incluse, pentru bilete dus-intors achizitionate intre București și Amsterdam, Barcelona, Bruxelles, Erevan, Londra, Paris, Stockholm;

Tarif de la 159 EURO, cu toate taxele incluse, pentru bilete dus-intors achizitionate intre București și Amman, Beirut, Cairo, Madrid.

*Zbor dus-întors, cu toate taxele incluse, gratuit: un bagaj de mână de 10 kg, un bagaj de cală de 23 kg, check-in și catering la bord.

 

Termenii şi condiţiile ofertei:

 

Perioadă de vânzare: 18 septembrie – 20 septembrie 2019

Perioade de călătorie: 01 noiembrie – 15 decembrie 2019, 15 ianuarie – 01 martie 2020

Perioada minimă de şedere la destinatie este de două zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică.

Perioada maximă de şedere la destinaţie este de 14 zile.

Oferta este valabilă doar pe curse operate cu avioane TAROM.

Rezervarea şi emiterea trebuie efectuate în acelaşi timp, mai puţin în cazul rezervărilor efectuate pe site-ul TAROM pentru care a fost bifată opţiunea de plată în termen de maxim 48 de ore.

Reducere de 90% din tarif pentru infant fără loc confirmat.

Modificarea datelor de călătorie poate fi facută doar cu plata diferenţei până la tariful disponibil şi aplicabil pe noile date de călătorie, plus o penalizare de 50 EUR/ echivalentul monedei de plata.

Rambursarea biletelor achiziţionate nu este permisă.

Locurile la această ofertă sunt limitate şi sunt disponibile doar pe zboruri TAROM selecţionate.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive