Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveTERIBILISM! Un tânăr giurgiuvean, fără permis de conducere, s-a autoaccidentat cu motocicleta! Alţi trei tineri s-au ales cu dosare penale!

accident-teribil-romania-colonel-politie-mort-295873S-a întâmplat astăzi, 17 martie 2019, la orele 5:00, în localitatea giurgiuveană Gostinu.

Potrivit informaţiilor oferite de purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Emanuela Sârbu, un tânăr, de 21 de ani, din Gostinu, s-a autoaccidentat cu o motocicletă încredinţă de un minor, de 17 ani, din aceeaşi localitate. În urma accidentului, victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu.

Între timp, mai informează Poliţia, proprietarul motocicletei, alături de alţi doi tineri, de 18 şi respectiv 15 ani, au încercat să şteargă urmele accidentului.

„În cauză s-au întocmit dosare penale, după cum urmează: tânărului de 21 de ani,  care s-a urcat pe mototcicletă pentru vătămare corporală din culpă şi conducere a unui avehicul fără permis, proprietarului, de 17 ani, pentru încredinţarea vehiculului știind că persoana nu deține permis de conducere şi pentru modificarea sau ştergerea urmelor accidentului. Celorlalţi doi tineri participanţi la evenimentul rutier, de 15 şi respectiv 18 ani, dosar penal pentru modificarea sau ştergerea urmelor accidentului. Nu avem încă date dacă victima se afla sau nu sub influenţa băuturilor alcoolice”, a declarat Emanuela Sârbu.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive