Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive



Tineri fără permise de conducere… prinși în trafic!

IMG_3647Un tânăr, de 20 de ani, din localitatea Clejani, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice, deși nu poseda permis de conducere. 

Luni, 14 mai a.c., în jurul orei 17.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au depistat în trafic un tânăr, de 20 ani, din localitatea Clejani, în timp ce conducea un autoturism, în localitatea Clejani, deși nu poseda permis de conducere. În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal în care continuă cercetările față de persoana depistată, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Un alt tânăr, de 21 de ani, din localitatea Bucșani, județul Giurgiu, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice, deși nu poseda permis de conducere.  

Luni, 14 mai a.c., în jurul orei 19.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au depistat în trafic un tânăr, de 21 ani, din localitatea Bucșani, în timp ce conducea un autoturism, pe Drumul Județean 412 C, în localitatea Podișor, județul Giurgiu, deși nu poseda permis de conducere.

În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal în care continuă cercetările față de persoana depistată, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive