Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveTratamente corporale noi şi bronzare organică… la Liana Sugar Beauty! (FOTO)

IMG_2673Odată cu venirea toamnei, oferta de beauty din Giurgiu se aliniaza celor mai noi tendinte in remodelarea corporala, la Liana Sugar Beauty! Pe langa existentele proceduri cu care sunteti familiarizati deja (cavitatie, presodrenaj, radiofrecventa, vacuum, electrostimulare, tunel cu infraroşu, vibromasaj, maderoterapie), acum la Liana Sugar Beauty puteti găsi:

- un aparat cu ultrasunete inalt focusate, HIFU, care realizeaza tratamente corporale de slabire si anticelulitice la adancimi de 8 si 13 mm in tesutul adipos;

- împachetări Vacuslim 48, un concept revolutionar  Mesmerie, cu rezultate garantate de scadere in centimetri de la prima sedinta;

- tratamente corporale cu aur coloidal si uleiuri organice;

-tratamente de reducere a vergeturilor cu seruri specifice si radiofrecvenţă;

-tratamente de reducere a vergeturilor cu plasmalift fibroblast;

-masaj fitness cu bambus;

-un aparat de bronzare organica, o alternativa la bronzarea artificiala in solar, fara niciun fel de risc asociat!

Claudia Oboroceanu, terapeuta salonului, vă poate îndruma după o anamneză riguroasa in combinarea celor mai potrivite proceduri, pentru a obtine rezultate optime de slabire, tonifiere, relaxare, tratamente antivergeturi sau drenaj limfatic.

IMG_2670

IMG_2681

IMG_2687

Pentru mai multe detalii puteti consulta paginile noastre de Facebook si Instagram Liana Sugar Beauty, ne puteti vizita in Giurgiu, Str. Dăiţei, nr. 11, sau puteţi face programări la telefon 0721.006.267.

IMG_2679

IMG_2682

 

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive