Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveTrimis în judecată pentru trafic de influenţă şi fals material în înscrisuri oficiale

Anticoruptie-DGAPotrivit unui comunicat al Serviciului Judeţean Anticorupţie Giurgiu, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu a dispus trimiterea în judecată a inculpatului T.V., aflat sub control judiciar, pentru săvârşirea a două infracţiuni de trafic de influenţă şi o infracţiune de fals material în înscrisuri oficiale.

Din cercetările efectuate, s-a stabilit că în perioada mai-august 2015, T.V. a pretins și primit suma de 11.000 lei, în trei tranșe, de la două persoane, mamă şi fiu, pentru a-și trafica influența pe lângă conducerea Regiei Autonome de Transport Bucureşti, în vederea angajării acestora la această instituţie.

În luna iunie 2015, inculpatul T.V. a mai pretins şi primit de la o altă persoană suma de 3.000 lei, pentru a-şi exercita influenţa asupra cadrelor din conducerea Regiei Autonome de Transport Bucureşti, în scopul angajării în cadrul unităţii.

Întrucât promisiunile nu s-au concretizat, inculpatul T.V. s-a angajat că va restitui banii primiți dar, pentru a tergiversa acest lucru, în luna decembrie 2016 a falsificat prin contrafacerea  scrierii şi subscrierii o declarație înregistrată la un birou notarial  din oraşul Popeşti Leordeni, judeţ Ilfov.

Dosarul a fost constituit ca urmare a sesizării Serviciului Judeţean Anticorupţie Giurgiu.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

One Response to Trimis în judecată pentru trafic de influenţă şi fals material în înscrisuri oficiale

Arhive