Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveTUR VIRTUAL al Muzeului Județean „Teohari Antonescu” din Giurgiu, prin intermediul Institutului Națíonal al Patrimoniului!

IMG_9119Sub egida Centenarului, Muzeul Județean „Teohari Antonescu” din Giurgiu, în colaborare cu Institutul Națíonal al Patrimoniului, pregătesc o surpriză plăcută giurgiuvenilor și vizitatorilor din întreaga țară.
Astfel, astăzi, 13 martie 2018, o echipă a INP, condusă de către directorul adjunct Bogdan Șandric şi formată din șeful de secție Marius Streinu și istoricul Oana Borleanu (expert fotogrametrie) s-au deplasat la sediul muzeului județean pentru a începe un proiect de tur virtual al acesteia.

IMG_9144
Pentru început, având în vedere anul în care ne aflăm și simbolistica sa, vom începe cu expoziția dedicată Marelui Război, care a dus la înfăptuirea dezideratului național românesc – Marea Unire de la 1918.
Acest al doilea pas pe drumul unei fructuoase colaborări între cele două instituții și încheierea unui parteneriat de colaborare, fac parte din strategia de reintegrare a Muzeului Județean în familia selectă a muzeelor de renume național și, prin producția de conținut original alături de Institutul Național al Patrimoniului, să readucă vizitatorii la muzeu.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive