Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveUniforme aparținând Poliției de Frontieră a Republicii Polone vor fi expuse la Muzeul Poliției de Frontieră din Giurgiu

1560260909382-5832-S4O delegație formată din polițiști de frontieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră Române, Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu și reprezentanți ai Primăriei Giurgiu au participat, recent, la sediul Ambasadei Republicii Polone la București, la o ceremonie în care s-a realizat un schimb simbolic de uniforme între Poliția de Frontieră Română și Poliția de Frontieră a Republicii Polone.

1560260904404-5836-S4

1560260908424-5833-S4

Activitatea s-a desfășurat la ivitația Excelenței Sale, domnul ambasador MarcinWilczec, adresată domnului comisar șef de poliție Dumitru Viorel Chiran, împuternicit Inspector Șef al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu, iar în cadrul acesteia, două  uniforme, una de ceremonie și una de gală, aparținând Poliției de Frontieră a Republicii Polone, au fost dăruite delegației române, ele urmând să fie expuse la Muzeul Poliției de Frontieră din Giurgiu.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive