Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveURMĂRIT INTERNAȚIONAL, DEPISTAT DE POLIȚIȘTII GIURGIUVENI!

36896900_854321104767923_2114880727349723136_nUn cetățean spaniol, urmărit internațional pentru săvârșirea infracțiunii de viol, a fost depistat de polițiștii giurgiuveni.

Luni, 9 iulie a.c., în urma activităților de cooperare polițienească internațională, polițiștii giurgiuveni au depistat pe raza comunei Comana, județul Giurgiu, un bărbat de 37 de ani, domiciliat în Madrid, Spania, urmărit internațional, pe numele căruia, autoritățile judiciare spaniole au emis mandat de arestare, pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, față de acesta, fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca marți, 10 iulie a.c., să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Curții de Apel București, în vederea audierii și dispunerii asupra extrădării.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive