Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveUrmărit național, capurat de polițiștii giurgiuveni! Următorii patru ani şi două luni va fi „cazat” la Penitenciarul Giurgiu!

IMG_3290Polițiștii din cadrul I.P.J. Giurgiu –  Serviciul de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis pe numele unui bărbat, urmărit național, condamnat la pedeapsa cu închisoarea pentru săvârșirea mai multor infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au organizat și executat, recent, o acțiune pe linia persoanelor urmărite, ocazie cu care au depistat în trafic, în municipiul Giurgiu, un bărbat, de 32 de ani, din municipiul Giurgiu, urmăritul național, pe numele căruia Judecătoria Sectorului 5 București a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, având de executat o pedeapsă de patru ani și două luni închisoare pentru săvârșirea mai multor infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au întocmit documentația necesară și au procedat la depunerea acestuia în cadrul Penitenciarului Giurgiu.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive