Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveUrmărit național, prins de polițiștii giurgiuveni!

geilan+amis+incatusatPolițiștii giurgiuveni au pus în executare un mandat de executare a pedepsei, emis pe numele unui tânăr, din orașul Mihăilești, județul Giurgiu, urmărit național pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat .

Miercuri, 8 august a.c., polițiștii giurgiuveni au depistat în cadrul unei acțiuni specifice, desfășurate în municipiul București, un tânăr de 25 ani, din orașul Mihăilești, județul Giurgiu, urmărit național, pe numele căruia Judecătoria Bolintin Vale a emis la data de 27.12.2017 mandat de executare a pedepsei închisorii, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În timpul acțiunii, persoana urmărită, care se sustrăgea executării pedepsei, s-a refugiat în locuința unde se ascundea de ceva timp, polițiștii fiind nevoiți să folosească forța pentru pătrunderea în apartament și capturarea celui în cauză.

Tânărul condamnat la o pedeapsă cu închisoarea de 2 ani si 6 luni, a fost condus la sediul I.P.J. Giurgiu, pentru întocmirea documentației necesare încarcerării, ulterior fiind depus la Penitenciarul Giurgiu.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive