Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveUSR Giurgiu, un nou președinte și o nouă componență a Biroului Județean

ODAmaD00NDAmaGFzaD0wYWVhN2ZmZjQ2ZTFkOGVmZGNlNWNkMjA0Njc2MzY3Mw==.thumbUSR Giurgiu are o nouă echipă de conducere. Zilele trecute au avut loc alegeri pentru organele de conducere ale Filialei Județene. A fost ales un nou președinte, în persoana d-lui Mircea Poenaru și o nouă componență a Biroului Județean, mult mai extinsă, în concordanță cu stadiul actual de dezvoltare dar și de reprezentativitate al comunităților locale din județ, după cum urmează: Liviu Pencea, Mugur Burcescu, Gheorghe Secară, Stelian Bigan, Florin Chițu, Vișinel Bălan, Ciprian Alexandru și Florian Răduca.

Noua conducere a Filialei îi asigură pe giurgiuveni că va continua lupta politică pentru temele importante precum: independența justiției, transparența în cheltuirea banului public, eliminarea corupției, reforma administrației publice, „Fără penali în funcții publice“, spitale curate, școli mai bune, lărgirea infrastructurii comunitare și nu numai.

În referire la unele articole de presă ce au vizat membri ai partidului, venim cu următoarele precizări:

Fostul președintele al Filialei Județene USR Giurgiu a demisionat din funcție în data de 3 iulie 2019. S-a constatat o aparentă stare de conflict de interese, prin perspectiva prevederilor Codului de Conduită al USR. Din acest motiv, Biroul Național a decis suspendarea acestuia din calitatea de membru USR pentru o perioadă de 90 de zile.

Vă asigurăm că nu vom renunța la principiile noastre fundamentale, pe care le vom aplica cu intransigență inclusiv membrilor USR, indiferent de funcție.

 

Președinte USR Giurgiu,

Mircea Poenaru

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive