Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveValeriu Naipeanu: „Nu au fost mascaţii nici la sediul social, nici la punctul de lucru ale Centrului Medical Ema”!

Valeriu Naipeanu„În primul rând trebuie menţionat faptul că nu au fost mascaţii nici la sediul social, nici la punctul de lucru alea Centrului Medical Ema.

Într-adevar au fost emise două mandate de perchezitie pentru locaţiile mai sus menţionate şi au fost puse în aplicare, în mod civilizat, zic eu, de către organele de poliţie (în număr de şase, trei la o locaţie şi trei la cealaltă).

Această acţiune a fost pusă în mişcare pentru nişte documente care, dacă erau solicitate printr-o adresă de către organele în drept, erau puse la dispoziţie în cel mai scurt timp şi fără atâta tevatură.

Cât priveşte prejudiciul trebuie specificat că:

  1. la baza acelor sume stau servicii executate (analize de laborator şi servicii de imagistică medicală), iar CAS Giurgiu nu a plătit ceva fictiv deci consider ca nu i s-a facut nici un prejudiciu.
  2. acele sume au fost recuperate de CAS Giurgiu şi consider că noi suntem „…. şi cu banii luaţi”, am muncit, am cheltuit cu materiale, salarii şi cu toate cheltuielile aferente serviciilor prestate şi de care au beneficiat pacienţii.
  3. cu privire la celelalte acuzaţii, organele în drept vor face cercetări, în continuare şi instanţa va stabili vinovaţia.

Aceasta firmă este printre puţinele din Giurgiu care încă mai există. Este din anul 1991, nu a avut şi nu are datorii restante la stat. A fost creată de oameni şi pentru oameni.

Păcat că unii aruncă cu noroi în ea, crezând că fac un serviciu societăţii.

 

Valeriu Naipeanu,

Administrator Centrul Medical Ema

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

One Response to Valeriu Naipeanu: „Nu au fost mascaţii nici la sediul social, nici la punctul de lucru ale Centrului Medical Ema”!

Arhive