Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveVânzători de autoturisme, cercetați pentru evaziune fiscală

evaziune-fiscalaRecent, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au început urmărirea penală a unui bărbat de 35 ani din comuna Ghimpați, care în perioada 2011 – 2016, în calitate de persoană fizică neautorizată, nu a înregistrat în documentele legale veniturile realizate din comerțul cu autoturisme second-hand, prejudiciind bugetul general de stat cu peste 68.000 lei.

Tot ieri, polițiștii au început urmărirea penală și pentru un bărbat, de 35 ani, din municipiul Giurgiu, care în perioada 2014 – 2016,  în calitate de persoană fizică neautorizată, nu a  înregistrat în documentele legale veniturile realizate din comerțul cu autoturisme second-hand, prejudiciind bugetul general de stat cu peste 19.000 lei.

Pe numele celor doi au fost deschise dosare penale pentru evaziune fiscală.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

One Response to Vânzători de autoturisme, cercetați pentru evaziune fiscală

  • Lordofthedrinks says:

    Politistii de la economic ar trebui sa mearga si in parcarea de la Lidl, acolo unde samsarii au pus stapanire pe jumatate din ea, blocand inclusiv un sens de mers, obturand vizual traficul spre magazin, existand posibilitatea producerii de accidente. Angajatii de acolo spun ca nu au ce sa le faca, poate Politia sa-i salte.

Arhive