Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveA venit canicula! Aerul condiţionat, o soluţie eficientă! De unde luăm aparate bune, la un preţ avantajos…?

IMG_8530Canicula şi-a făcut apariţia şi ne toropeşte… Aerul condiționat este cel mai sănătos şi (mai ales) un foarte necesar mod de a ne răcori.

Cea mai mare problemă pe care o întâmpină giurgiuvenii atunci când vor să îşi cumpere un aparat de aer condiţionat este… montajul. Nu poţi lua pe oricine să ţi-l monteze iar specialiştii au foarte multe comenzi astfel că eşti nevoit să aştepţi câteva zile, în cel mai fericit caz, sau săptămâni, uneori.

Doreşti aer condiţionat sau un sistem de climatizare bun, de calitate şi la un preţ corect… ? Ţi-am găsit furnizorul: VLD Management, firmă care are depozit în Zona Liberă

IMG_8526-560x364

şi un magazin de prezentare pe şoseaua Bucureşti, la parterul blocului 205, în vecinătatea CVR, vizavi de Parcul Mihai Viteazu.

facebook-follow-prieteni-contacte

Comandă aparatul de aer condiţionat pe care îl doreşti şi vei fi programat pentru montaj acreditat… în cel mai scurt timp!

Montajul este profesional şi este executat de personal calificat. Transport gratuit în toată ţara!

IMG_8525

Livrarea este gratuită pentru comenzile mai mari de 1.000 RON şi se va face prin VLD Management sau alţi curieri: FanCourier, Nemo Express, Urgent-Cargus.

VLD Management, importator direct de la firmele consacrate în domeniu, oferă o gamă variată de aparate de aer condiţionat şi sisteme de climatizare atât pentru spaţii rezidenţiale, cât şi pentru spaţii comerciale şi industriale.

IMG_8536
Dacă nu sunteţi mulţumiţi de produsele achiziţionate aveţi posibilitatea de retur gratuit în maxim 30 de zile, făra întrebări din partea furnizorului.

Dacă aveţi orice întrebări sau nelămuriri privind produsele… reprezentanţii firmei vă stau la dispoziţie şi vă ajută pentru a lua cele mai bune decizii.

Telefon de contact pentru relaţii: 0738.758.444!

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive