Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveA venit primăvara…! Amenajaţi-vă grădina superb cu ajutorul firmei „Grădini cu Stil”! (FOTO)

IMG_9704În sfârşit a venit anotimpul mult aşteptat de noi… primăvara! Şi-au făcut apariţia şi minunatele raze ale soarelui, însotite, cum e şi normal, de renaşterea vegetaţiei. Cafeaua de dimineaţă, prânzul în familie sau cinele intime şi romantice pot fi luate în grădină, dacă aceasta este amenajată corespunzător.

IMG_9701

Aşadar, aflându-ne în anotimpul ideal pentru reamenajarea grădinii sau a terasei… vă recomandăm să treceţi pe la „Grădini cu Stil”!

IMG_9706

Daca veţi inspecta această locaţie… este imposibil să părăsiţi acest tărâm vrăjit al plantelor şi arbuştilor exotici şi autohtoni… fără să achiziţionaţi ceva, care aşezat în grădinie voastre… vă va însenina viaţa atât vouă, cât şi celor care vă vor vizita.

IMG_9717

IMG_9715

IMG_9724

IMG_9728

Pentru a arăta tuturor că primăvara a venit, ai nevoie de cele mai frumoase flori şi arbuşti… care să îţi acapereze întreaga grădină şi curte cu mirosul şi aspectul lor cuceritor, ne sfătuiesc specialiştii de la „Grădini cu Stil”.

Pe lângă plante pe care le creşti acasă, nişte arbuşti exotici sau autohtoni vor da extrem de bine pentru designul gospodăriei tale.

Sediul firmei „Grădini cu Stil” este pe strada Mihail Sadoveanu, la nr. 21. Programul la “Grădini cu Stil” este de luni până duminică, între orele 09:00 – 17:30. Mai multe detalii găsiţi pe site-ul www.planteornament.ro, pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/GradiniCuStil, sau la telefon 0769.661.762.

Ce puteţi găsi aici, iată lista:

Palmieri

-Trachycarpus Fortunei

-Cycas Revolute

-Butia Capitata

-Phoenix Roebelenii

-Dracaena Draco

-Washingtonia Robusta

-Chamaerops Humilis

-Washingtonia Filifera

-Brahea Armata

-Phoenix Canariensis

Leandri

-Alb

-Roşu

-Roz

Măslini

-Seculari

-Olea Europea

Bonsai

Bambus

Leylandii Cupressus

-Spirala

-Pon Pon

-Ball

-Balls

Arţar Japonez

-Atropurpureum

-Dissectum Garnet

Magnolii

-Stelată

-Grandiflora

Albizia Julibrissin (Arborele de matase)

Catalpa Nana

Prunus Cerasifera Nigra

Lămâi

Mandarini

Clementini

Kumquat

Smochini

Tuia

Voukamvilia

Wisteria

Agave Americane

Berberis

Lemn Câinesc

Weigela

Aronia

Liliac

Abelia

Trandafiri

Lavanda

Dafin

Rododendron

Buxus

Spirae Bumalda

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive