Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveVeste bună pentru iubitorii fotbalului din Giurgiu: au început lucrările de reabilitare şi amenajare la stadionul „Dunărea”! (FOTO)

IMG_0154La terenul de fotbal „Dunărea”, din zona Portului Giurgiu, au loc ample lucrări de reabilitare, urmând a fi amenajat cu gazon sintetic. Proiectul aparţine Federației Române de Fotbal (FRF).

Obiectivul general al proiectului constă în amenajarea terenului în vederea montării unui gazon sintetic, care constă în executarea următoarelor elemente;

- patul suport de pamant compactat;

- strat de nisip de 5 mm grosime;

- fundatii din piatra sort mare de 20 cm grosime;

- fundatii din piatra sort mare de 15 cm grosime;

- teava de drenaj din PVC de 200 mm diametrul

Valoarea estimată fără TVA a contractului de lucrări este de 566.067,23 lei (exclusiv TVA) şi s-a estimat pe baza devizului general al obiectivului de investiţi întocmit de proiectant.

Potrivit informaţiilor oferite de Primăria Muncipiului Giurgiu, Consiliul Local a aprobat asocierea între Municipiul Giurgiu și FRF, în vederea îndeplinirii acestui obiectiv ce va presupune, din partea municipiului Giurgiu, punerea la dispoziție a terenului de joc, spațiu verde și cale de acces, pregătirea suprafeței, betonarea, împrejmuirea și paza acesteia, iar din partea FRF, achiziționarea gazonului sintetic de joc care să fie omologabil la nivel FIFA** și executarea, pe cheltuiala sa, a lucrărilor de montare a gazonului sintetic.

În conformitate cu contractul de asociere, odată finalizate lucrările, FRF va avea dreptul de utilizare gratuită a bazei sportive pentru antrenamente, jocuri oficiale și amicale ale echipelor naționale, iar municipiul va deține dreptul de proprietate asupra bazei sportive și va avea dreptul de folosire gratuită pentru activități sportive proprii sau organizate la nivel județean.

Cum am mai spus, lucrările sunt în desfăşurare şi foarte curând va fi dat în folosinţă.

IMG_0140

IMG_0144

IMG_0145

IMG_0151

IMG_0153

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive