Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveVeşti proaste. De luna aceasta, plătim mai mult pentru gazele naturale!

imgPreţul gazelor naturale pentru clienţii casnici a crescut, începând cu data de 1 august 2018, cu 5,83%.

„Având în vedere solicitările furnizorilor de gaze naturale şi în urma analizei minuţioase a costurilor reflectate în preţul final, Comitetul de reglementare a constatat că sunt îndeplinite condiţiile pentru o ajustare a preţului la gazele naturale”, menţionează ANRE.

Solicitările au venit ca urmare a faptului că, începând cu data de 1 aprilie 2017, preţul de achiziţie a gazelor naturale din producţia internă s-a liberalizat, producătorii având libertatea să vândă gazele naturale la un preţ care nu mai este reglementat.

Prin calendarele de liberalizare stabilite prin memorandumuri şi hotărâri de Guvern, evoluţia preţului producţiei interne a cunoscut o creştere de la 45,71 lei/MWh la 60 lei/ MWh, la consumatorii casnici.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

2 Responses to Veşti proaste. De luna aceasta, plătim mai mult pentru gazele naturale!

Arhive