Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveVin banii pentru asistenţii persoanelor cu handicap

lei1Însoţitorii persoanelor cu dizabilităţi îşi vor primi salariile pentru ultimele luni, deoarece Guvernul a anunţat, recent, că va aloca autorităţilor locale 87 milioane de lei pentru plata acestora.

Premierul Victor Ponta a anunţat că Guvernul va aloca autorităţilor locale 87 milioane de lei pentru plata salariilor restante ale însoţitorilor persoanelor cu dizabilităţi. „Din fondurile necheltuite şi restituite de către ministere reuşim să dăm banii însoţitorilor persoanelor cu handicap. Trebuie să ştie toţi primarii şi preşedinţii de consiliu judeţean că primesc toţi banii”, a spus Ponta în şedinţa de Guvern de miercuri.

El a precizat că banii vor fi alocaţi până la sărbători. Anunţul primului-ministru vine cum nu se poate mai bine pentru asistenţii persoanelor cu handicap din judeţul Giurgiu.

Marcela Petcu

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive