Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive„Vinerea neagră”! Accidente pe bandă rulantă: şi un biciclist a ajuns la spital!

politie_criminalistica_Neatenţia la volan şi consumul de băuturi alcoolice fac victime la Giurgiu, după cum se poate observa!

Vineri, 11 august 2017, a fost o adevărată zi neagră. Revenim, informându-vă că, ieri, la ora 18:00, a mai fost un accident rutier, pe bulevardul 1907, în municipiul Giurgiu.

Un conducător auto, în vârstă de 72 de ani, din Giurgiu, aflat la volanul unui autoturism Peugeot, nu a acordat prioritate unui biciclist, de 50 de ani, din comuna Slobozia, accidentându-l uşor.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu pentru îngrijiri medicale.

În urma testării cu aparatul etilotest, în cazul şoferului a fost „0” iar în ceea ce-l priveşte pe biciclist la acesta a rezultat o valoare de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-le recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele şoferului au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive