Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveVrei să oferi ceva deosebit de Ziua îndrăgostiţilor sau de 1 Martie? Surprinde plăcut cu un cadou de la magazinul Bijuteria „R Art” Giurgiu! (FOTO)

IMG_0827-2Eşti pe ultima sută de metri… în privinţa cadoului pe care trebuie să-l faci, acum de „Ziua îndrăgostiţilor şi/sau pe 1 Martie, unei femei? Vă dăm un pont: oferă cadou bijuterii! Sunt ideale… indiferent că vorbim despre femei sau bărbaţi. Mama, fiica, prietena sau soţia, pentru fiecare dintre ele, un cadou reprezentat de o bijuterie… nu poate să fie decât o mare surpriză şi bucurie!

Diversitatea de modele de bijuterii (din argint şi aliaje) oferite de magazinul Bijuteria „R Art” Giurgiu, de la parterul fostului „Romarta”, oferă oricui posibilitatea de a-şi exprima stilul şi personalitatea şi de a-şi completa ideal ţinutele care par a fi incomplete din punct de vedere al accesorizării.

IMG_8718

IMG_8723

Se spune că, bijuteriile sunt garanţia eleganţei, ocupând un loc fruntaş în preferinţele femeilor… în materie de cadouri.

IMG_8724

Acest tip de cadouri, reprezentate de bijuterii, sunt considerate ca fiind amintiri nemuritoare, ce pot fi păstrate toată viaţa.

Poţi opta şi pentru alte tipuri de cadouri constând în ceasuri de mână sau perete, porţelanuri, icoane din argint… care abundă în varietate.

IMG_8727

IMG_0797-2

IMG_8735

IMG_8725

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive