Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

ArhiveInner Wheel „Danubius” Giurgiu, implicare şi dăruire în viaţa comunităţii noastre (FOTO)

IMG_8796Inner Wheel este probabil cea mai mare organzaţie feminină de voluntariat din întreaga lume. În calitate de ONG, International Inner Wheel lucrează împreună cu Naţiunile Unite şi are reprezentanţe în trei centre ONU (în Geneva, New York şi Viena), având astfel posibilitatea de a juca un rol important în lume. International Inner Wheel este organizaţia soră a Rotary International, cu membrii căruia lucrează. Obiectivele organizatiei sunt: promovarea valorilor prieteniei adevărate, încurajarea ideii de întrajutorare, cultivarea prieteniei si intelegerii la nivel international. De la înfiinţarea din 1924, Inner Wheel a continuat să se dezvolte, formând cluburi în numeroase ţări. În acest moment are mai mult de 100.000 membri în peste 101 ţări, în zone precum Europa, Africa, India, Filipine, Australia, Noua Zeelandă, SUA si Canada.

Organizatia Inner Wheel oferă asistenţă celor vulnerabili, tineri şi bătrâni – atât pe plan local, cât şi internaţional, în ţări defavorizate.

Ajutorul este oferit în multe forme, de la sprijin general pe termen lung, până la transporturi de bunuri, fonduri şi ajutor imediat în zonele afectate de dezastre.

Salon Pediatrie Inner

Doamnele membre ale clubului Inner Wheel „Danubius” din Giurgiu au strâns fonduri cu ajutorul cărora a fost îndepartată gresia veche, au fost îndreptaţi pereţii, a fost înlocuită tocăria interioară şi exterioară din salon şi din baia acestuia, s-au montat jaluzele, a fost reabilitată instalaţia electrică, a fost schimbată instalaţia sanitară, a fost montat linoleum si tapet antibacterian, iar pereţii au fost pictaţi in culori vesele de către profesoara Violeta Grozea. De asemenea, a fost montat un oxigenator performant, salonul fiind funcţional.

La inaugurare, alături de distinsele doamne, au participat preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, şi managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă, Mihaela Raţă.

IMG_8607-2-2

Preotul Liviu Neacşu, capelanul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, a oficiat o slujbă de binecuvântare a noului salon amenajat de Asociaţia Inner Wheel „Danubius” Giurgiu.

IMG_8701-2

A urmat un moment extrem de emoţionant… când câţiva micuţi internaţi la Secţia de pediatrie au oferit doamnelor flori în semn de recunoştinţă.

IMG_8767-2

“Ne bucurăm că putem participa activ la îmbunătăţirea condiţiilor de spitalizare a copiilor din judeţul nostru şi vă reamintim că pe lângă acest salon, de-a lungul timpului Asociaţia Inner Wheel Danubius Giurgiu, alături de colegii noştri din Clubul Rotary, a reuşit să modernizeze şi să doteze salonul de terapie intensivă şi alte două rezerve în afara acesteia.

IMG_8732-2

Mulţumim tuturor celor care, prin gesturile lor de generozitate, au făcut posibilă, an de an, exprimarea bunătăţii şi a întrajutorării celor care au nevoie de sprijin. Munca noastră nu ar putea să existe dacă aceste fonduri strânse din surse private nu ar fi canalizate către noi”, a precizat Diana Agrina Vladu – past president Inner Wheel „Danubius” Giurgiu.

La rândul său, managerul Spitalului Judeţean a spus: „Am avut şi avem o colaborare frumoasă cu doamnele din Inner Wheel Danubius Giurgiu” Totul este făcut în beneficiul micilor pacienţi.

IMG_8761-2

Cu siguranţă, această colaborare va continua. Le mulţumesc pentru tot ceea ce au făcut pentru Spitalul Judeţean”.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive