Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive„Ziua Recoltei”, la Giurgiu – ediţia 2018! (FOTO)

IMG_4812Autorităţile locale împreună cu Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Giurgiu au organizat, astăzi, „Toamna giurgiuveană” – Ziua Recoltei. Evenimentul a avut loc în Piaţa Centrală din municipiu, unde au fost programate: o expoziţie de legume-fructe şi produse tradiţionale româneşti precum şi un mini – spectacol de muzică şi dansuri populare.

IMG_4690

IMG_4717

IMG_4718

IMG_4720

IMG_4747

IMG_4827

Oficialităţile locale, în frunte cu primarul de Giurgiu, Nicolae Barbu, alături de directorul DAJ Giurgiu, Petra Ochişor, au participat la această manifestare.

IMG_4818

După discursurile oficialităţilor, a urmat vizitarea standurilor de legume şi fructe amenajate de către producători agricoli și tradiționali atât din județ cât și din alte zone din țară.

„Ziua recoltei” a fost un fericit prilej numai bun pentru gospodinele din Giurgiu de a se aproviziona cu produse de toamnă.

Scopul acestei acțiuni este promovarea produselor agroalimentare românești conform legii 168/2017.

IMG_4794

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive