Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Marian Mina: „Să fie clar: românii au ieşit la vot! La proteste au ieşit membrii şi simpatizanţii partidelor politice care au pierdut alegerile!”

IMG_7185În cadrul unei conferinţe de presă, susţinută la sediul PSD, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, şi-a prezentat punctul de vedere faţă de protestele din Capitală.

„Orice protest care se încadrează în limitele legale este democratic. Oamenii au dreptul să-şi exprime opiniile şi să conteste hotărâri ale Guvernului. Totuși, să fie clar: românii au ieşit la vot! La proteste au ieşit membrii şi simpatizanţii partidelor politice care au pierdut alegerile! Câştigarea alegerilor de către un partid înseamnă că a primit şi un vot de încredere pentru măsurile puse în aplicare iar acesta şi le asumă. Dreptul opoziţiei este de a contesta măsurile guvernului, dar nu înseamnă că acesta trebuie să ţină cont de soluţiile lor şi să pună în aplicare anumite măsuri după ce au fost convenite cu opoziţia. Când guvernul Boc a procedat la tăierile de salarii şi pensii, la închiderea spitalelor, nu s-a consultat cu opoziţia! Şi-a asumat acest lucru! Când ministrul tehnocrat Prună a modificat Codul Penal prin OUG, nu s-a consultat cu opoziţia!

IMG_7202

Preşedintele Iohannis, PNL şi USR incită la ură şi violenţe, contestând dreptul Guvernului de a adopta anumite acte normative! Să nu uităm că PNL, USR şi mai ales preşedintele s-au opus cu toată forţa constituirii guvernului legitim ales, eliminării celor 102 taxe, creşterii salariului minim şi tuturor măsurilor pe care PSD şi Alde le-au luat pentru ca românii să trăiască mai bine! Acesta este genul de opoziţie pe care ei încearcă s-o facă, împotriva propriului popor. Protestele din stradă nu sunt ale poporului român. Acesta s-a prezentat la vot, pe 11 decembrie şi a hotărât, democratic, cine să conducă ţara! Protestele sunt ale partidelor care au pierdut alegerile dar care au prins gustul puterii, numite nu obţinute, prin luptă electorală. Ce au căutat la proteste foştii miniştri tehnocraţi? Mai vor la guvernare? Nu şi-au atins planul de distrugere a ţării şi de umilire a poporului român?”, se întreabă liderul Consiliului Judeţean Giurgiu, social-democratul Marian Mina.

One Response to Marian Mina: „Să fie clar: românii au ieşit la vot! La proteste au ieşit membrii şi simpatizanţii partidelor politice care au pierdut alegerile!”

Arhive