Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Noi informaţii despre cazul de la Naipu! (FOTO)

IMG_0377Copilul familiei Dobre, acolo unde au avut loc acele fenomene paranormale, despre care v-am relatat şi despre care aţi aflat şi de pe canalele media centrale, a acuzat, ieri, dureri de braţe şi de picioare, afirmând că este „stăpânit de o forţă”… şi nu se poate controla!

IMG_0438

Prin intermediul numărului unic de urgenţă 112, a fost solicitată o Ambulanţă cu echipaj medical, care l-a verificat pe micuţ dar fără ca medicii de pe ea să găsească ceva pentru care să fie necesar transportul la Spital.

Ulterior, părinţii, alături de primarul Constantin Cărăpănceanu şi viceprimarul Mugurel Vătafu, au dus copilul la Mănăstirea Letca Nouă, la icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului, care plânge cu lacrimi de mir.

IMG_0444

După rugăciunile făcute de preotul de aici, copilul, complet schimbat în bine, a declarat după slujbă, următoarele: „m-am eliberat… dar o voce mi-a spus că nu rămâne aşa”!

IMG_0451

Cazul a fost preluat de patru dintre principalele televiziuni naţionale, Antena 1, Antena 3, Realitatea TV şi RTV, care au transmis, în direct, de la Naipu.

Oamenii spun că responsabil pentru fenomenele care se întâmplă de mai multe zile aici ar fi chiar acest copil, pe nume Andrei, care ar avea… puteri paranormale.

Astăzi, Protecţia Copilului Giurgiu s-a autosesizat şi a deschis o anchetă în acest caz, deplasându-se la Naipu.

Andrei a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu şi de aici la Bucureşti, la Spitalul „Alexandru Obregia”, unde a rămas internat, alături de mama sa, pentru investigaţii amănunţite.

La casa “bântuită” din Naipu, potrivit informaţiilor oferite de primarul de Ghimpaţi, Constantin Cărăpănceanu, nu au mai avut loc niciun fel de evenimente paranormale.

Vom reveni cu amănunte.

2 Responses to Noi informaţii despre cazul de la Naipu! (FOTO)

Advertisement

Arhive